Mixed-up date april 2018

 

Op naar het vervolg van een leuke veldcompetitie.

De trainingen en wedstrijden in sporthal Driedorp zitten er weer op. We hebben met wisselende resultaten, maar met veel spelvreugde de zaalcompetitie afgesloten. De eerste thuiswedstrijd op het kunstgras van sportpark Heesterbosch zal door de dames recreanten worden gespeeld op woensdag 25 april a.s. om 20.30 uur.

De D1 en E1 starten morgen met een uitwedstrijd bij Groen Ster in Zevenbergen.

In verband met de komende vakantie en feestdagen worden de overige thuiswedstrijden pas op 26 en 27 mei, 3, 16 en 17 juni gespeeld.

Voor het volledige programma wordt naar sportlink / app HandbalNL verwezen.

Trainingen
Op maandag vanaf 18.00 uur: F- en E-jeugd Op dinsdag vanaf 19.30 uur: Dames Senioren 1 en B Op woensdag vanaf 18.00 uur: D- en E-jeugd Op woensdag vanaf 19.30 uur: Dames Senioren 2 en Recreanten Op donderdag vanaf 19.00 uur: Dames B Op donderdag vanaf 20.30 uur: Heren Senioren

Seizoen 2018 – 2019
Voor het nieuwe seizoen zijn de volgende teams ingeschreven: Dames Senioren 1 en 2: veld en zaal Dames Midweek 1 en 2: veld en zaal Heren Senioren 1: zaal Dames A: veld en zaal D1- en D2-jeugd: veld en zaal F-jeugd: veld en zaal

Voor de bekerwedstrijden worden de teams bij getoonde interesse ingeschreven.

F-jeugd
Dankzij de inspanningen van met name Ronald Lievens is er voor komend seizoen weer een F-jeugd. Ronald geeft sinds medio februari aan deze jonge handballertjes een leuke gevarieerde training om hen het balgevoel te leren. De kinderen met ondersteuning van hun ouders/verzorgers gaan vanaf september jeugdhandbal nieuwe stijl spelen.

Verenigingsdag
Op zaterdag 30 juni organiseren wij een jeugddag met onder meer een overnachting. De Jeugdleden (F, E, D en B) noteer deze datum alvast in jullie agenda of smartphone. Binnenkort krijgen jullie nadere informatie voor de aanmelding. Op zondag 1 juli willen wij in de ochtend hieraan een vervolg geven met een combinatie jeugd, senioren en ouders/verzorgers.

Rabobank Clubkas Campagne
Voor verenigingen en stichtingen doet Rabobank Amerstreek graag iets extra’s. Zij laten hun leden inspraak geven op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank middels een sponsor- en donatiebeleid genaamd Rabobank Clubkas Campagne. Mixed-up neemt deel aan deze sponsor- en donatie actie. Als lid van de Rabobank Amerstreek kunt u tijdens de stemperiode (4 t/m maandag 16 april 2018) uw stem uitbrengen op Mixed-up. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen onze vereniging ontvangt, des te hoger de bijdrage is.

Spek de kas van je club Jumbo Van Meerendonk & Bertens Terheijden organiseert weer een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging bij elkaar wordt gespaard. De actie heet “Spek de kas van je club”. Jumbo Terheijden stelt daarvoor een bedrag van € 7.500,= beschikbaar. Tijdens deze actie ontvangen klanten voor elke € 10,= aan boodschappen een voucher. Deze vouchers kunnen in de winkel of via de Facebookpagina (www.facebook.com/jumboterheijden) onder het tabblad clubkas gedoneerd worden aan de vereniging van uw keuze. Hoe meer voucher klanten doneren aan Mixed-up hoe groter het totaalbedrag dat wij ontvangen. Trommel dus zoveel mogelijk mensen op om hun boodschappen bij Jumbo Terheijden te doen en daarmee onze kas te spekken.

Bescherming persoonsgegevens
Persoonsgegevens van onze leden worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Uitgangspunt hierbij dat gegevens die verwerkt worden toereikend zijn, niet bovenmatig en ter zake dienend. Wij houden ons bij de verwerking van persoonsgegevens aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (de “Wpb”) en vanaf 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (de “Avg”) hieraan stelt.

Beach Sports 2018
Op zaterdag 23 en zondag 24 juni willen wij met zoveel mogelijk teams deelnemen aan het beachhandbaltoernooi bij Bar-Café Boven Water aan de Nieuwe Jachthaven in Drimmelen.
Noteer deze data alvast in je agenda en nadere informatie en aanmelding volgt.

Geniet van het mooie lenteweer en veel spelvreugde bij de trainingen en wedstrijden.

Comments are closed.