Klik hier voor het volledige uitslagenoverzicht

Nieuwe sponsoren A jeugd

Nieuwe sponsoren A-jeugd Handbalvereniging Mixed Up/HVM!

'Trots hebben wij zondag 29 oktober onze mooie, nieuwe tenues van de A jeugd gepresenteerd. Dankbaar zijn we Stucadoorsbedrijf Broeders uit Made en Bar13 uit Wagenberg, die zowel een thuistenue als een uittenue en een coachvestje hebben gesponsord.

Sinds het begin van het seizoen hebben we een mooie samenwerking met handbalvereniging HVM uit Made. Gekleed in het nieuwe thuistenue en met het samengestelde team begonnen we aan een wedstrijd tegen RHV in een volle sporthal. Helaas scoorden zij net iets meer dan ons en gingen we met 6-8 de rust in.

Ook de tweede helft was het moeilijk om voor te komen, maar door een goede inzet van allemaal, goed keeperswerk en een paar mooie acties in de zeer spannende tweede helft, hebben wij uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 14-13.

Een mooie prestatie in een nog mooier tenue!